Gestelse Zomer Challenge

Tijdens de zomervakantie hoef je je geen moment te vervelen. Deze zomer dagen we je uit om deel te nemen aan de Gestelse Zomer challenge. Verdien wekelijks punten door deel te nemen aan activiteiten en online challenges. Verzamel stickers op je stempelkaart! Op 30 augustus is er een prijsuitreiking bij JC de Dommel. Heb jij de meeste punten verzameld? Dan win je gave prijzen.

Mis deze kans niet om een onvergetelijke zomer te beleven, en doe mee aan de Gestelse Zomer Challenge!

Hoe werkt het?

De Gestelse Zomer Challenge biedt jou de mogelijkheid om wekelijks punten te verdienen en kans te maken op geweldige prijzen. Hieronder leggen we uit hoe je punten kunt verdienen:

Bezoek een jongerencentrum
Elke week kun je één punt verdienen door deel te nemen aan een inloop in JC de Dommel of JC ’t Slot. Voor elke deelname ontvang je een sticker op je stempelkaart, wat gelijkstaat aan één punt.

Activiteiten van de buurtwerf
Ook de buurtwerf biedt deze zomer activiteiten aan waar je aan kunt deelnemen. Door hieraan mee te doen, verdien je één punt voor je stempelkaart. Vergeet niet om je sticker te verzamelen na elke deelname!

Online challenges
Daag jezelf uit en neem deel aan onze wekelijkse online challenges. Elke challenge biedt niet alleen de kans om een punt voor je stempelkaart te verdienen, maar ook om elke week extra prijzen te winnen! Hou onze social media in de gaten voor je wekelijkse dosis online challenges!

Bonuspunten:

BREAK
Daarnaast kun je één extra punt verdienen door deel te nemen aan een activiteit van BREAK. Deze speciale activiteiten zorgen voor een extra dosis plezier en avontuur in je zomervakantie.

Kindervakantieweek
Neem deel aan de kindervakantieweek en ontvang één bonuspunt. Deze week is gevuld met de leukste activiteiten en spelletjes.

Download hier  je stempelkaart