De Todo Takeover

Heb jij het al gehoord? Jij staat op 27 september aan het roer van jongerencentrum Todo. Wij organiseren giga-veel activiteiten en jij kiest waar jij zin in hebt. We zetten voor jou op een rijtje wat je allemaal kan verwachten.

Kick-off

We trappen op 27 september de Takeover af om 15:00. We verwelkomen je met een hapje, drankje en de Takeover-stempelkaart.

Wat kan je komen doen?

Het hele jaar door worden er in Todo te gekke activiteiten georganiseerd en tijdens de Takeover probeer jij ze allemaal uit. Wie weet kom jij er door de DJ-workshop wel achter dat beats helemaal jouw ding zijn, of vind jij jouw passie op de Cruijff Court. Er is natuurlijk veel meer te doen. Hieronder alles op een rijtje:

Dance Clinics

Dansstudio Dans-à-Lon komt langs en bereid een aantal dance clinics voor om jouw dans talent naar een nieuw niveau te brengen. Jij komt toch ook?

Graffiti Workshop

Heb jij altijd al willen leren hoe je met graffiti kunstwerken maakt? Grijp jou kans tijdens de Todo Takeover en leer van (Naam) alle ins en outs van het graffiti spuiten.

Tech Playgrounds

Ben jij een echte Whizzkid? Draai jij je hand niet om voor techniek? Dan is de Tech Playgrounds workshop iets wat je moet mee maken. Kom samen met andere techies aan je skills werken.

Gamen

Own jij in Fifa, Fortnite of Mario Kart? Kom dat maar eens laten zien! De Gameroom bij Todo staat het hele jaar open.

Steppen

Altijd al willen weten hoe het is om freestyle trucjes op de step te kunnen doen? Tijdens de Todo Takeover leer jij van de pro’s van Area 51 hoe.

Springkussen

Het springkussen staat tijdens de hele Takeover overeind voor jou om lekker in te springen.

Sporten

Ben jij een atleet? Word jij prof-voetballer of de nieuwe Mike Tyson? Leef je uit met de vele sportactiviteiten die we bij Todo het hele jaar door aanbieden. Scoor goals op het Cruijff Court, krijg gains door callistenics en train je reflexen met boksen.

Schminken

Ben jij een tijger of liever een princess? Jij bepaald tijdens te Todo Takeover hoe jij er uit ziet. Laat je schminken door onze schmink-artiest.

Instagram Takeover

De Todo Takeover is natuurlijk niet compleet zonder dat we een Instagram Takeover doen. Ben jij een echte influencer? Meld je bij Roy en leg de Takeover vast op de Instagram pagina van Todo!