Menu

Crews

Jongeren vinden het tof om tot een club of crew te behoren, zo ook bij Dynamo Jeugdwerk. Bekijk alle crews die wij rijk zijn binnen het jongerenwerk. Of je nu van sport houdt, of lekker wil programmeren.

Gaming

Voor veel is de gaming wereld een manier van leven, Dynamo Jeugdwerk heeft een eigen platform op gebied van gaming met de naam Level Up 040. Wil jij ook tot Level Up 040 toe treden, bekijk dan hier hoe je dat kunt doen!

Tech

Hier komt een samenvatting.

Muziek

Bij Dynamo Jeugdwerk houden wij van muziek. Om te maken of om te beleven. Bij Dynamo Jeugdwerk kan het allemaal.

Sport

Bewegen is gewoon super fijn, bij Dynamo Jeugdwerk zijn wij daarom ook heel veel bezig met sport, beweging en gezondheid. Onze buurtsportcoaches organiseren in ieder stadsdeel tal van activiteiten, maar ook onze jeugdwerkers staan voor je klaar om fanatiek aan de slag te gaan met voetbal, basketbal maar natuurlijk ook freerunning en freestyle voetbal.

Lifestyle

Wie jij bent vinden wij belangrijk bij Dynamo Jeugdwerk! Om te ontdekken wie jij bent en wat jouw talent is, is soms een flinke reis. Met verschillende crews en projecten proberen we je in deze reis te ondersteunen.

Dynamo

Dynamo is een creatief platform voor jong talent in het centrum van Eindhoven. Een jongerencentrum, podium, workshopruimte en school in één. In een dynamische leerwerkomgeving ontwikkelt jong talent zich bij Dynamo in dans, muziek, kunst, cultuur, sport en nieuwe media. De subculturen Urban, Rock en Dance vanuit vrijwilligersgroepen sterk vertegenwoordigd.

Knowledge

Kennis is kracht! Bij Dynamo Jeugdwerk willen we dat jij je talent ontdekt en alleen maar verder uitbreid. Bekijk alle mogelijkheden hier beneden waar wij je bij kunnen helpen je kennis te vergroten.

Dynamo Workshops

De workshops van Dynamo workshops zijn aan te vragen voor alle groepen. Inspirerend voor een school, leuk voor een kinderfeestje en uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. Op deze website vind je ons ruime aanbod voor particulieren, scholen en bedrijven.

Zomer Spektakel Dag

Heb jij zin in sport, spel en good vibes?
Kom dan gezellig langs op donderdag 1 september bij het Hugo De Grootplein (Grasveld) voor een leuke spektakel middag!

Er zullen allerlei leuke sport en spel activiteiten zijn.
Wij hebben er zin in!
Hopelijk tot 1 september!

Voor meer informatie of vragen, app Ines 06 278 584 12

Ines van de Sande 06-278 584 12 Jeugdwerker Strijp en Olympia

Projecten

»
Roy Schoones 06-823 380 79 Sociaal Beheerder Jongerencentra `t Slot en District-U
»
Pien Hoogers 06-113 227 45 Buurtsportcoach Tongelre & Strijp
»
Marleen Tempelaars 06-123 245 58 Regisseur Strijp/Meerhoven & Woensel zuid

Projecten

»