Menu

Crews

Jongeren vinden het tof om tot een club of crew te behoren, zo ook bij Dynamo Jeugdwerk. Bekijk alle crews die wij rijk zijn binnen het jongerenwerk. Of je nu van sport houdt, of lekker wil programmeren.

Gaming

Voor veel is de gaming wereld een manier van leven, Dynamo Jeugdwerk heeft een eigen platform op gebied van gaming met de naam Level Up 040. Wil jij ook tot Level Up 040 toe treden, bekijk dan hier hoe je dat kunt doen!

Tech

Hier komt een samenvatting.

Muziek

Bij Dynamo Jeugdwerk houden wij van muziek. Om te maken of om te beleven. Bij Dynamo Jeugdwerk kan het allemaal.

Sport

Bewegen is gewoon super fijn, bij Dynamo Jeugdwerk zijn wij daarom ook heel veel bezig met sport, beweging en gezondheid. Onze buurtsportcoaches organiseren in ieder stadsdeel tal van activiteiten, maar ook onze jeugdwerkers staan voor je klaar om fanatiek aan de slag te gaan met voetbal, basketbal maar natuurlijk ook freerunning en freestyle voetbal.

Lifestyle

Wie jij bent vinden wij belangrijk bij Dynamo Jeugdwerk! Om te ontdekken wie jij bent en wat jouw talent is, is soms een flinke reis. Met verschillende crews en projecten proberen we je in deze reis te ondersteunen.

Dynamo

Dynamo is een creatief platform voor jong talent in het centrum van Eindhoven. Een jongerencentrum, podium, workshopruimte en school in één. In een dynamische leerwerkomgeving ontwikkelt jong talent zich bij Dynamo in dans, muziek, kunst, cultuur, sport en nieuwe media. De subculturen Urban, Rock en Dance vanuit vrijwilligersgroepen sterk vertegenwoordigd.

Knowledge

Kennis is kracht! Bij Dynamo Jeugdwerk willen we dat jij je talent ontdekt en alleen maar verder uitbreid. Bekijk alle mogelijkheden hier beneden waar wij je bij kunnen helpen je kennis te vergroten.

Dynamo Workshops

De workshops van Dynamo workshops zijn aan te vragen voor alle groepen. Inspirerend voor een school, leuk voor een kinderfeestje en uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. Op deze website vind je ons ruime aanbod voor particulieren, scholen en bedrijven.

First Lego League 2022

De livestream van First Lego League

First Lego League

De Eindhovense regiofinale van de First Lego League wordt sinds 2018 georganiseerd door de Tech Playgrounds, in samenwerking met onderwijs en bedrijfsleven. Vanaf 2021 sponsoren ASML, SMC, Korein, Frencken en Philips het evenement!

De finale heeft in een speciale editie plaatsgevonden op zaterdag 15 januari 2022 in Dynamo Eindhoven.

Er doen in het schooljaar 2020-2021 28 teams mee van basis- en middelbare scholen in de regio Brainport. Er zijn ook stadsteams waar techies buitenschools aan mee kunnen doen, twee daarvan worden door de Tech Playgrounds begeleid, het derde door de Jonge Onderzoekers Eindhoven.

Winnaars 2022

 • ASML Champions Award 1e prijs: Lego Reigers
 • Champions Award 2e prijs: Floralaan
 • Frencken Robot Prestatie Award 1e prijs: Franciscus Cargo Robo
 • Robot Prestatie Award 2e prijs: Klimop Reusel
 • Korein Core Values Award 1e prijs: Lorentz Casimir Lyceum 2
 • Core Values Award 2e prijs: MasterMeents
 • Philips Innovatie Award 1e prijs: MeentMasters
 • Innovatie Award 2e prijs: Sint Lucas
 • SMC Robot Ontwerp Award 1e prijs: Eckartcollege 1
 • Robot Ontwerp Award 2e prijs: FC De Stoplichten
 • Dynamo Jeugdwerk Jury Awards: Tech Team & Rythovius

De teams Lego Reigers en Floralaan hebben zich gekwalificeerd voor de Benelux Finale 2022. Het team van Sint Lucas is vanuit de Eindhovense regiofinale voorgedragen voor de Benelux Innovatie Award en krijgt van onze sponsor Philips een coachings-sessie om hun idee nog verder te ontwikkelen!

Voor de teams: de uitslag van de robotwedstrijden staat hier.

First Lego League wordt naast de inzet van vele vrijwilligers mede mogelijk gemaakt door:

Crews

Tech Playgrounds Read more