CINE (spreek uit scène) is het AV platform van Dynamo en Dynamo Jeugdwerk.

CINE geeft jonge ambitieuze (toekomstige) filmmakers een kans om professioneel bezig te zijn met film. Daarnaast bieden wij onze klanten vernieuwende en inspirerende workshops en videoproducties, gemaakt door gepassioneerde en serieuze (jeugdige) filmmakers. 

Voor (toekomstige) filmmakers: 
Heb jij passie voor film en altijd al de kneepjes van het vak willen leren? Wil jij deel uitmaken van de film scene in Eindhoven, of een eigen scene creëren? Meld je dan nu aan bij onze vrijwilligersgroep! Leer de kneepjes van het vak en ga op pad met de nieuwste apparatuur.

Daarnaast zijn we ook opzoek naar stagiaires voor de periode september - januari. Stuur een e-mail naar stage@dynamo-eindhoven.nl

Voor klanten 
Video is in de tijd van nu onmisbaar. Een aftermovie van een tof evenement, een promotiefilm voor een nieuw project of een vlog over het werk als jeugdwerker. Daarnaast is video ook een perfecte tool voor inspirerende en creatieve workshops. Al onze producties en workshops worden geleverd en gemaakt door jonge, ambitieuze filmmakers.  

Wij van CINE bieden onze klanten verschillende mogelijkheden, onder te verdelen in producties en workshops.

Bij producties gaat het om een aanvraag voor een video of film. Dit kan vanalles zijn: promotiefilm, aftermovie, docu, videoclip etc. Wij kunnen meedenken met de coneceptfase, zorgen voor de productie en het eindresultaat. U heeft een idee, wij denken mee en voeren het uit.

Naast producties bieden we ook workshops. De one take, greenscreen en aftermovie workshop. 

Heeft u een eigen idee over een productie of workshop, welke hier niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee!  
Av@dynamo-Eindhoven.nl 

Film